PIHVILIHAN MAKU JA SYÖNTILAATU

Pihvilihalla tarkoitetaan liharotuisen naudan kaikkea lihaa. Pihvilihan aromikas maku ja hyvä syöntilaatu johtuvat siitä, että pihvikarjarotuja on vuosisatojen aikana jalostettu lihantuotantoa varten. Rotujen ominaisuudet luovat perustan, jota eläinten oikeanlainen ruokinta täydentää.

TURVALLISUUS

Suomessa pihvikarjaa kasvatetaan vastuullisesti, eläinten hyvinvoinnista ja ympäristönäkökohdista huolehtien. Eläinten hyvinvointi on kansainvälisesti verrattuna korkeatasoista, koska niiden ravintoon, elinympäristöön ja terveyteen kiinnitetään paljon huomiota.

PIHVILIHA OSANA MONIPUOLISTA RUOKAVALIOTA

Punainen liha on hyvä proteiinin, raudan, seleenin ja B12-vitamiinin lähde. Prosessoidun lihan kulutus kannattaa minimoida ja syödä punaista lihaa runsaan kasvisannoksen kanssa.

NURMI JA LAIDUNNUS

Nauta muuttaa ihmisravinnoksi paljon sellaista kasvillisuutta, jota ihminen ei voi sellaisenaan syödä. Kasvipeitteiset laitumet ja nurmet pitävät pintamaata paikoillaan ja pidättävät ravinteiden valumista vesistöihin.